Ikä koskettaa meitä kaikkia

Valtaa vanhuus!

9.11.
2012

VANHUUS NUORUUDEN ASIALLA, NUORUUS VANHUUDEN ASIALLA

Suomi tarvitsee lisää sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja luovaa keskustelua tulevaisuudesta. Väestön ikääntyminen on haaste, jonka ratkaiseminen vaatii uutta ajattelua ja rohkeita tekoja. Sekä nuoret että vanhat ovat yhteiskunnalle voimavara – molemmat voivat oppia toisiltaan ja viedä yhteiskuntaa yhdessä eteenpäin. 

Siksi vanhustyötä tekevien järjestöjen VALTAA VANHUUS -kampanja, eduskunnan tulevaisuusvaliokunta ja  Suomen ammattiin opiskelevien liitto SAKKI ry järjestävät yhteisen tulevaisuusseminaarin, jonka tavoitteena on tuoda yhteen päättäjiä sekä nuorten ja vanhojen puolesta toimivia järjestöjä. Yhteistyökumppanina on myös Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry.

Seminaarissa puheenvuoroja käyttävät ja keskusteluun osallistuvat eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma, SAKKI ry:n pääsihteeri Olli-Pekka Koljonen, kahdeksan kansanedustajaa eri puolueista sekä nuorten ja vanhojen omien järjestöjen edustajat. 

Seminaarissa julkistetaan myös järjestöjen tekemä kysely, jossa selvitettiin yli 500 vastaajan avulla, mitä nuoret ajattelevat vanhoista ja vanhat nuorista.

AIKA: Perjantai 9.11.2012 klo 9 - 12
PAIKKA: Eduskunnan auditorio, päärakennus. (Auditorion sisäänkäynti, eteläinen siipi) Mannerheimintie 30, 00102 Helsinki

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMISET (ke 7.11. mennessä):
Noora Jokinen
Valtaa Vanhuus -kampanjan tiedottaja
noora.jokinen@valtaavanhuus.fi / 040 830 6179