Ikä koskettaa meitä kaikkia

Valtaa vanhuus!

26.3.
2014

RAITIS ILMA EI MAKSA MITÄÄN – hae kaveri ulos Maailman terveyspäivänä 7.4.

Valtaa Vanhuus -liike haastaa sinut hakemaan kaverin ulos!

Pidämme Suomessa ja yhteisessä Euroopassa huolta ihmisistä ja ympäristöstä. Valtaa Vanhuus -liike haastaa Sinut hyvä suomalaisen ja eurooppalaisen yhteiskunnan rakentaja tekemään viisaita päätöksiä ja edistämään ikäystävällisen Suomen ja Euroopan kehittymistä.  

Osoita valmiutesi yhteisen hyvän rakentamisessa käytännössä ja tänään. Hae kaveri ulos sinulle ja kaverille sopivana hetkenä kansainvälisenä WHO:n terveyspäivänä 7.4.2014.

Raitis ilma ei maksa mitään eikä kaikkeen tarvita rahaa ja viranomaisia. Tarvitsemme tahtoa jakaa aikaa yhteisen hyvän edistämiseksi. Tule mukaan edistämään kaikkien ihmisten terveyttä!

Pyydämme vastaamaan haasteeseen keskiviikkoon 2.4. mennessä tästä: linkki, Valtaa Vanhuus -liikkeen Facebook-sivuilla tai sähköpostitse tiedotus@setlementti.fi. Liitä viestiin nimenne, ajankohta ja ehkäpä myös kuva.

Rakentavasti haastaen,
Valtaa Vanhuus -liike

Pirkko Ruuskanen-Parrukoski

puheenjohtaja, Valtaa Vanhuus -liike

toimialajohtaja, Setlementtiliitto ry

puh. 050 56 34 671

pirkko.ruuskanen-parrukoski@setlementti.fi

www.setlementti.fi

Valtaa vanhuus / Med ålderns rätt -liike on seitsemän järjestön ja yksittäisten henkilöiden muodostama toimija, jonka tehtävänä on edistää positiivista vanhuskuvaa, vanhojen ihmisen asemaa ja arvostusta Suomessa. Liikkeessä ovat mukana Folkhälsans förbund rf, Ikäinstituutti, Miina Sillanpään Säätiö, Omaishoitajat ja Läheiset -liitto ry, Suomen Senioriliike ry, Suomen Setlementtiliitto ry ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry. Myös kiinnostuneita kansalaisia otetaan jäseninä mukaan toimintaan.